divendres, 17 de febrer del 2012

La ignorància al govern

Ens pot agradar més o menys el govern de torn, però el que no hauria de passar mai és que ens provoqués vergonya aliena. Podem ser molt progressistes i acceptar que ens governi la dreta més rància, o l'inrevés, però adonar-te que et governen uns ignorants...
"El govern del PP tampoc pensa reconèixer la independència de Kosovo". Per què? què carai saben de Kosovo i Sèrbia i quin dret tenen a negar l'evidència? no es poden empassar l'orgull? tenen por d'alguna cosa?
"El PP no considera prioritari el corredor del mediterrani i recupera el corredor dels Pirineus".  Una opció que no és ben vista per Brussel·les, i que la seva construcció és impensable en la situació de crisi que estem immersos. 
No ens creguem que això és nou d'ara. També el govern del PSOE tenia nivell. El setembre de 2011 podíem llegir titulars com "Chaves señala el corredor central com el prioritario del Gobierno". 
Podem parlar d'aeroports sense avions? el de Castelló, per exemple, encara no ha vist cap avió, i ja s'ha de reformar perquè està mal fet. Parlem de trens AVE sense passatgers? però això no és el passat, perquè encara s'estan construint vies, vies mortes?
La ignorància és atrevida i el nostre país ho és molt.