dimecres, 22 de febrer del 2012

La gran estratègia de l'Assemblea Nacional Catalana

Caldria donar un premi als grans estrategs de l'Assemblea Nacional Catalana, pel seu encert en la convocatòria de dissabte passat a Sant Pol. Se'ls ha de felicitar perquè gràcies a la seva iniciativa, la seva alcaldessa ha pogut col·locar la bandera espanyola al balcó de l'Ajuntament.
Sembla estrany que no n'aprenguem. Ho he comentat diverses vegades i cada cop ho veig més clar. Els catalans tenim la capacitat de despertar els nostres adversaris, i cada acció descafeïnada provoca una reacció contundent. L'entrada al Parlament de quatre parlamentaris independentistes "de veritat", permet una remuntada important del PP més espanyolista.
L'Assemblea Nacional Catalana suposo que pretén rememorar l'Assemblea de Catalunya, però els temps han canviat i l'estratègia no pot ser la mateixa. En aquests moments, a cada actuació la reacció és més enèrgica i asfixiant. Què pensaven quan varen convocar els independentistes a fer la performance a la façana de l'ajuntament de Sant Pol? L'alcaldessa, que fins llavors s'havia resistit a acatar la sentència, col·loca l'endemà mateix la bandera espanyola a presidir el balcó municipal. És un èxit de l'Assemblea Nacional Catalana. Quina és la nova estratègia a seguir? Què més podem espatllar?
Ridícul!!! això és el que han fet els assemblearis al Maresme, i no ho dic alegrament, sinó que em fa ràbia, perquè entenc que estem perdent oportunitats i donant facilitats als que no es estimen, als que voldrien que desapareguéssim com a nació i que pretenen recuperar la Unitat Nacional.
Sap greu que es perdin esforços inútils, quan hi ha tants problemes a resoldre. Ens queixem dels polítics, però la societat civil està a la seva alçada.