dissabte, 3 d’octubre del 2009

Partit ensopit

Aquesta tarda-vespre hem assistit al partit del Barça contra l'Almeria gràcies a l'Aurora i en companyia de la Penya Barça d'Arenys.

El partit no ha estat brillant, més aviat avorrit per l'actitud de l'Almeria que l’ha encomanat al Barça. L'àrbitre ha engrescat i enfurismat el públic, la qual cosa ha trencat l'apatia que dominava l'ambient.

Els darrers minuts han desvetllat els que no havien superat l'ensopiment, amb un córner a favor de l'Almeria en els minuts de descompte que ha provocat més d'un esglai.

L'ambient a can Barça és fenomenal i encara que no t'agradi el futbol, és un espai que, com al Liceu, tothom hauria de conèixer i participar.

De tornada a Arenys, la Penya, silenciosa, escolta el resum i les valoracions d'en Puyal. S'han aconseguit tres punts i aixó en una lliga és el que compta. Nosaltres, però, hem pogut constatar que el futbol mou milers de persones. Diu que érem més de setanta mil, per veure un partit que jugava contra l'Almeria, que es troba molt avall de la classificació. Malgrat tot, la gent hi va, crida, anima, insulta a l'àrbitre, pateix i aplaudeix. Més a tenir en compte.