dimarts, 6 de gener del 2009

Finançament subliminal

Perquè llavors diguem que no ens arriben diners i que els diners catalans van cap a les altres comunitats de l'Estat... ningú s'ha adonat de la jugada de Zapatero? ningú hi ha caigut? doncs jo us ho explico.
Com que tot això de l'Estatut no se sap massa com acabarà i el més probable és que encara el retallin més, sobretot pel que fa a competències i finançament, i atès que els governs de l'Estat i el de la Generalitat no es posaven d'acord, el president Zapatero que de tothom és coneguda la seva intuïció i coneixement pel que fa a temes econòmics, va proposar al president Montilla un finançament camuflat, perquè les altres comunitats no reclamessin res, en no sospitar tampoc de res.
El finançament a Catalunya vindria via loteria de l'Estat, de manera que Catalunya recuperés la part avançada a les altres comunitats espanyoles amb els premis de loteria dels sortejos extraordinaris de cada mes. És per això que no hi ha hagut cap incompliment espanyol, i els primers premis dels sortejos de Nadal i del Nen, han anat a parar a localitats catalanes diferents. Ara només cal que es vagi repetint cada mes, fins que s'equilibrin les transferències. És per això que convé que no aixequem la llebre, no fos cas que les altres comunitats se n'assabentin i se'n vagi tot al carai.
Eh que no n'hi havia per tant? Oi que hi heu vist la jugada del president Zapatero? Oi que no direm mai més que Zapatero no compleix les seves promeses? En tot cas podrem dir que no ens interessen les seves promeses i que el voldríem de bon veí.

1 comentari:

Jaume ha dit...

T’has passat, avui t’has passat. Encara que tenir un bon sentit de l’humor es sa.