dimarts, 23 de juliol del 2013

Utilitzant les noves tecnologies en vacances

M'he proposat desconnectar de la rutina diària i gairebé ho he aconseguit. Això, durant una setmana, pot ser una bona teràpia. Ja sé que ho he promès moltes vegades, però ara, si més no, intentaré dedicar-hi com a màxim una hora.
Gràcies al WhatsApp puc saber com va la família. Certament només cal aturar-te a pensar un moment i t'adones que tenim unes tecnologies que no sabem valorar. La meva generació, que pràcticament vam veure néixer la televisió, i no podíem imaginar-nos que existiria Internet, ara podem estar parlant i enviant fotografies d'una banda de l'Atlàntic a l'altra. Tens un GPS que et localitza i t'orienta a peu i en cotxe.
Aquestes noves tecnologies també et poden esclavitzar. Si no les saps usar bé poden ser perjudicials. Però no siguem beneits! Hi ha qui crec que una cosa que pot ser mal utilitzada és rebutjable. Conec alguna àvia que està ben cofoia de poder parlar amb el net que té a Itàlia. Diga-li que Internet no és cap bona eina!
Jo he pogut veure el nou look de la meva filla i l'Ignasi ha sabut la notícia de la gateta blanca. Tots tres fora de casa i cadascú a tocar d'un mar diferent.