dimarts, 9 de juliol del 2013

Els focs artificials no poden faltar a la Festa!

Fent la consulta pràcticament diària al web de Ràdio Arenys, m'he trobat amb la sorpresa de la nova imatge, la nova web. El canvi és important, si més no això és el que notes en veure-la per primera vegada. L'estètica també és important, i no té punt de comparació amb l'antiga. Enhorabona!
Preparats per veure els focs, que és un dels actes més concorreguts de les festes. Gairebé podríem dir que la valoració de les festes es fa a partir de la qualitat i quantitat dels focs artifici i de l'orquestra que es contracta. 

Enguany els hem intentat mirar des de casa, però... l'edifici veí és massa alt. Caldria que desplacessin els focs uns metres més al sud, perquè amb l'edifici no hi ha res a fer. Vèiem els més alts i més decantats al costat de Caldetes. Per altra banda també cal valorar la comoditat de no haver de sortir. Es tracta d'anar-ho variant cada any.

Però les festes no s'han acabat i demà tindrem l'ocasió única de celebrar els 100 anys del naixement de Salvador Espriu, en un espectacle poeticomusical, a la plaça de la Sardana. Crec que era ahir que comentava la valoració dels actes a partir dels costos. A vegades convé passar de llarg, perquè si ens posem massa reflexius, trobaríem massa motius per criticar-ho. També és just oblidar per moments la situació econòmica que patim, perquè no es tracta de viure continuament amargats. Seria com si renunciéssim a menjar per solidaritzar-nos amb els que amb prou feina poden
fer-ho. Malgrat tot, recuperem aviat la normalitat i solidaritzem-nos amb els que pateixen. Bona festa!