dimecres, 31 de juliol del 2013

No ens poden fer més la punyeta!

A Alícia Sánchez-Camacho i als seus boys els hauria de caure la cara de vergonya. Com pot dir que és tan catalana com qualsevol altra si no fa res per aconseguir un tracte més just de qui governa a Madrid, que són dels seus. El Partit Popular català, com ja deia l'altre dia, no és ni català ni és res. És una sucursal dolenta d'un PP que només vol enfonsar Catalunya. Com volen que no ens vulguem independitzar?
Només cal ajuntar dues notícies d'avui: "l'objectiu de dèficit que ordena Madrid per a Catalunya (1,58%)" i que "l'Estat ha incomplert les inversions en els últims 11 anys, i que segons la Cambra de Comerç de Barcelona, només s'ha realitzat el 77%, del pressupostat, 9 punts menys que la mitjana de les comunitats". Cal dir res més?
Hi ha algú que vagi fent llista? a mi se m'han escapat moltes coses, però m'imagino que algú ho té tot llistat per poder argumentar després l'anhel dels catalans. No pot ser que ens vagin torturant d'aquesta manera i després no entenguin que no podem més. 
Tot i així, no ens oblidem que hem de fer bé les coses, i també cal netejar tota la porqueria que hi pugui haver entre els polítics i partits catalans, i fer una política social progressista, que vetlli pels més febles. No sigui ara que, amb l'excusa de Madrid, aquí perjudiquem els aturats i dependents. Per cert, què passa amb els ajuts a la dependència? És culpa de Madrid, sí, però,
no hi ha manera de resoldre-ho millor?
Com a notes positives del dia: avui és Sant Ignasi, la Clara està a punt d'enlairar-se per tornar a casa i vint anys de casats. Que no tot siguin notícies pèssimes. No badem!!!