dijous, 28 d’abril del 2011

Que no vingui!

Després del desastre electoral que va patir el PSC a les passades eleccions autonòmiques, i atès com ha anat tot, amb el govern de Madrid, quan és hora de fer campanya per a les municipals, els candidats socialistes han tingut tots el mateix desig: "Que no vingui!".
La senyora Chacón, com a màxim representant del PSC a Madrid, no és el millor regal per un alcaldable socialista dels nostres pobles, com tampoc ho són els membres del partit vinculats amb el darrer govern tripartit a Catalunya. Són molts els i les alcaldables socialistes que poden exposar el seu programa, la seva experiència i les seves qualitats, per guanyar vots, sense necessitat que ningú els vingui a fer la campanya, que més aviat els perjudicaria.
No és estrany que els pocs diputats que s'han acostat a la nostra vila, ho hagin fet mig d'incògnita i sense fer massa propaganda, i a nivell de país, ja s'ha fet saber a la senyora Chacón que no els convé la seva presència, fins al punt que el PSC no l'avala com a candidata a substituir el president Zapatero.
Ara és el moment de votar veritables gestors, amb experiència reconeguda, que no vol dir necessàriament molts anys a l'ajuntament, sinó molta feina feta i ben feta. No és el moment de fer experiments amb persones que només aporten la marca, ja que la seva voluntat està induida, ni tampoc podem permetre'ns ser governats per persones que només tenen ulls per als seus i les seves circumstàncies. Necessitem polítics generosos, comprensius, transparents i honestos. Persones responsables de tots els seus actes, sense necessitat de confessar-se amb gurus ni patriarques.
Estic convençut que a Arenys no hi veurem gaires polítics professionals durant la campanya, i sí, en canvi, una gran presència de qui ha dirigit, amb encert, aquests darrers quatre anys, l'ajuntament de la nostra vila.