divendres, 15 d’abril del 2011

Problemes a Internet

Avui volia parlar de les llistes que es presenten aquests dies a la vila, però els problemes que tinc a casa de connexió amb Internet fan que hagi de ser molt breu. Simplement us animaria a participar d'aquestes presentacions, perquè sempre va bé de conèixer quin peu calcen.
És lògic que tots ens ho expliquin amb molta il·lusió, doncs sense aquest component, la veritat és que no val la pena fer l'esforç. Quan falta la il·lusió, tot se'n va en orris. Ara bé, una cosa és il·lusió i l'altra il·lusionisme. El moment ha de ser màgic, però sense abusar de la màgia i l'encant, sinó tocant de peus a terra, però amb el cap clar i moltes ganes de treballar. Qui no acostuma a fotre brot, difícilment el trobareu a l'ajuntament treballant. No hi ha més cera de la que crema. Impossibles mai!
Jo penso assistir a alguna d'aquestes presentacions, per veure què diu la gent nova, malgrat tot tinc molt clar què vull per al meu poble. Em decanto per la gent treballadora, amb experiència i voluntat de transparència i honestedat. Amb tots aquests adjectius, ja n'hi ha uns quants que salten i no hi tenen res a fer. No vol dir que no siguin els escollits pels electors, i ho acceptarem amb l'esperança que vagin pel bon camí. El problema és quan hi ha experiència i res de positiu per posar al sac. Llavors difícilment que la cosa canviï, i podem arribar a passar quatre anys molt desgraciats.
Aneu-hi i ho valoreu. Després penseu que no estem jugant, sinó que hem de decidir qui volem que ens governi durant quatre anys, i que ho faci amb ganes de servir, amb la màxima transparència, tenint en compte els vilatans i oblidar-se qui els ha votat. Això no tothom ho sap fer. N'hi ha que només es recorden de la gent quan necessiten els seus vots. Llavors són els més propers de tots. Però no s'hi val. Això és trampa. L'alcalde, ja el tenim