dimecres, 25 de juny del 2008

Ha estat un miratge

Ha estat només un miratge. Alguns innocents pensàvem que l'extrema dreta havia perdut pes dins el Partit Popular, però tan sols han passat tres dies després del seu congrés i els que es presentaven com a centristes han corregut, amb Rajoy al davant, a signar el manifest del senyor Savater i la seva comparsa espanyolista, on hi juga un bon paper el bufó exiliat.
Hi són tots els que varen estar quatre anys manifestant-se contra el govern de Zapatero, amb l'esperança d'arrebatar-li el poder. Ells hi tornen convençuts que tenen quatre anys per endavant per continuar castigant el govern socialista, i atacar les llengües cooficials al castellà és una bona manera de desestabilitzar-los ja que entre les seves files hi ha socialistes que signarien amb els ulls clucs. (el president del Congrés no crec que tingués massa remordiments).
El govern català s'ha manifestat a favor del model lingüístic català i farà molt bé de demostrar a tothom que els que s'equivoquen son els signants del manifest, aquests intel·lectuals liderats per Savater i bufonats per Boadella.
Continuo pensant que la creació d'un grup parlamentari del PSC no té futur, encara que probablement sigui la manera de frenar decisions equivocades del PSOE, que sense ells es podrien veure més temptats a apuntar-se al nacionalisme espanyol, aquell que algú vol fer creure que no existeix.