divendres, 20 de juny del 2008

Fira, esport i arrogància, a la nit del solstici

Avui la inauguració de la Fira del Solstici d'Arenys de Mar, i més tard el sopar de la nit de l'esport, amb l'elecció de l'esportista de l'any. S'ha de felicitar els organitzadors de la Fira, perquè aconsegueixen varietat i qualitat, que no és fàcil. Són moltes les sol·licituds per venir a Arenys de Mar, i els organitzadors han de fer l'esforç d'escollir entre aquestes, les que tenen més qualitat i al mateix temps aconseguir varietat i a poder ser, originalitat.
Com és tradicional, a les 7 de la tarda hem sortit acompanyats de les persones que any rere any es fan càrrec d'organitzar la Fira, i l'hem visitat de baix a dalt i de dalt a baix, per acabar entaulant-nos a la Riera, tot prenent cava i pastes.
A dos quarts de 10 teníem el sopar, al Calisay, per celebrar la nit de l'esport, on s'escull els millors equips i també els millors esportistes, juvenil i adults, de l'any 2008. Els grans triomfadors han estat els membres de l'equip de tir amb arc la Conxorxa que s'han endut el premi de millor equip adult i de millor esportista adult.
Entretant, a València, el PP intenta celebrar el Congrés que posi punt final a tot aquest temps d'incertesa i d'amenaces de trencaments interns. A la fotografia de la Vanguardia digital, un tibat Aznar, passant per darrera en Rajoy, exterioritzant distanciament respecte l'actual president. Aquí, una vegada més, es demostra la supèrbia i menyspreu d'un personatge que va arribar a ser president d'un govern, però que mai s'ho hauria merescut, si es tingués en compte la categoria de les persones. Persones com l'Aznar, fan bons als Rajoy d'aquest país.