dimecres, 21 de novembre del 2007

Dol a Canet

Aquest vespre he conegut la notícia de l'ensorrament d'una part de l'Odeon de Canet de Mar, que s'estava rehabilitant. La pitjor notícia ha estat la mort d'un jove treballador, en quedar sepultat per la runa caiguda.
La rehabilitació del Teatre de l'Odeon de Canet ha estat una vella reivindicació d'una bona part del món cultural del nostre poble veí, i les obres que s'estaven realitzant havien de suposar la recuperació del Teatre per al municipi.
Ara caldrà veure les decisions que es prenen sobre la continuïtat dels treballs. Entretant, però, el nostre condol a la família i els amics del treballador que hi ha deixat la vida.
Però hi ha més notícies relacionades amb les obres, i que vivim molt de prop. Avui es coneixia la notícia de l'aturada de les obres de canalització del Rial del Bareu; una aturada motivada per problemes detectats en el projecte. Caldrà modificar el projecte i començar l'obra amb plenes garanties. Esperem que sigui cosa de poc temps i que quan es reiniciïn ho facin amb bon ritme.