dimecres, 28 de novembre del 2007

Ahir no hi vaig ser

No recordo els mesos que fa, que de manera ininterrompuda, he anat escrivint diàriament sense faltar mai a la cita. Ahir, però, no va poder ser. Una reunió més enllà de la matinada ho va impedir, encara que el motiu era prou important, i espero que també productiu.
Demà iniciarem el procés participatiu, tal com us comentava aquest cap de setmana, i tot fa pensar que les persones convocades assistiran a la trobada. Entenem que és una prova pilot molt interessant, perquè de l'èxit en vindran altres processos i, sobretot, la consolidació d'una infraestructura participativa.
Avui ha estat un dia complet, amb moltes reunions i amb avenços. Mantinc l'esperança, fruit d'una trucada d'ahir la tarda. El disseny s'està configurant, i els resultats es podran veure aviat; potser més aviat del que pugui semblar ara. Es tracta d'anar tancant cercles, i avançar en la dinàmica escollida. Les adversitats existeixen i no sempre són fàcils d'afrontar. La raó és compartida i el seny necessari. Hi ha possibilitats, però no cal refiar-se en excés.