dimarts, 7 de gener del 2014

Quins jutges més dolents que tenim

Són uns jutges que no tenen cor ni respecten el més sagrat com és la innocència total de la infanta Cristina. Això en temps d'en Franco no hauria passat, i és molt estrany que estigui passant amb el PP al govern, esclar que aquests estan amb l'aigua fins al coll, encara que saben que no els passarà res.
Amb pocs dies de diferència ens trobem amb un jutge que permet la reunió a Durango, d'exetarres, i un altre que imputa a la infanta Cristina, com si es tractés d'una dona normal i corrent. El PP al govern se'n fa creus i no entén què està passant. 
Espanya viu uns moments molt delicats i no és només per la greu crisi econòmica que afecta a una bona part de la població, sinó també per culpa d'aquesta crisi institucional motivada per la corrupció de polítics i familiars de la casa reial. Diguem-ne presumpta corrupció.
Personalment no tinc cap interès en que la infanta Cristina sigui declarada culpable. El que em preocupa són totes les maniobres per evitar que es pugui presentar davant d'un jutge per declarar i explicar-nos quin ha estat el seu paper en el cas Nóos. Jo vull creure que tothom és igual davant la Justícia, i així ho ha dit el rei en més d'una ocasió. Ho vull creure, però m'ho posen molt difícil.
Passi el que passi, que ningú pateixi per la infanta perquè no serà condemnada ni haurà de retornar tots els diners que, segons sembla, s'ha embutxacat i ha defraudat a Hisenda.
El greu problema de tot això és que la Justícia ha perdut credibilitat, i les sentències judicials ningú les veu bé. Ara és el PP, que sempre havia criticat els que no acceptaven les sentències, qui no accepta ni la decisió del Tribunal dels Drets Humans, ni la decisió del jutge Pedraz que va deixar ben clar que no volia prevaricar, ni que el jutge Castro insisteixi en imputar la infanta. Espanya continua a la banda dels països mediocres.