divendres, 17 de gener del 2014

Ni els Reis d'Orient no són de fiar

Que la monarquia a Espanya es troba en un moment molt delicat, ningú no m'ho podrà negar. Les atzagaiades de Joan Carles I han perjudicat la imatge de la monarquia, encara que no ha desentonat amb el conjunt de la classe dirigent.
Resulta, però que, segons he pogut llegir al diari ARA, ni els reis d'orient donen bon exemple, pel seu pas per la població de Sort. Allà varen aprofitar uns moments de pocs espectadors per atacar un caporal de Mossos d'Esquadra, amb l'arma que tenien més a mà: els caramels
Em consta que quan varen passar per Arenys i també per Vic, el seu comportament va ser exquisit. No sé si a Sort varen patir el mal d'altura i se'ls va anar l'olla, però en tot cas desitjo que la canalla no se n'adonés i tornés a casa amb la il·lusió de despertar-se l'endemà i trobar-se amb la sala que dóna al balcó, plena de regals.
Diuen que els uniformes transformen les persones. Ves a saber si el caporal agredit no tenia conflictes del dia a dia, amb els tres personatges. Si fem memòria trobaríem molts casos en què sota el vestit i una etiqueta, provoca que la persona jugui un altre paper diferent de l'habitual, i que el seu comportament sorprengui veïns i amics.
Desitgem que els tres reis mags solucionin els seus problemes i aconseguim que els reis màgics continuïn circulant per totes les poblacions i ciutats, i trobin la manera de fer més fàcil d'entendre's perquè, al final, qui hi surt perdent és el nen i nena que viuen la màgia de la innocència.