dimecres, 22 de gener del 2014

La submissió de Pere Navarro a Rubalcaba li passarà factura

Pere Navarro va decidir, pactar o veure's obligat a pactar amb Rubalcaba la marxa enrere sobre el dret a decidir. Calia fer fora o deixar en evidència els diputats i militants crítics amb l'actual línia de la direcció del partit, perquè Rubalcaba estigués content. Pere Navarro, l'il·lús, es pensa que el PSOE l'ajudarà, i no sap que el PSOE l'única cosa que vol són vots favorables per arribar a ser alguna cosa a Espanya.
Tothom és lliure d'actuar a casa seva, amb les seves coses, com millor li sembli, i per això no sóc ningú per donar lliçons als altres. Em guio per la meva intuïció que, sense voler semblar pretensiós, normalment és encertada.
No sé què passarà, ja que no endevino el futur, però estic convençut que Pere Navarro ha caigut en la trampa del PSOE i d'una bona colla de militants i càrrecs importants del PSC que sempre han trobat a faltar la "E" i els ha sobrat la "C".
El PSC d'avui, si més no a nivell dirigent, no té res a veure amb el PSC que hem vist al llarg de la història. El famós canvi liderat per Pere Navarro va consistir en fer fora els dirigents catalanistes i donar entrada als espanyolistes. Això només ho podia fer un home de palla. Per aquesta actuació s'hi va prestar Pere Navarro, que haurà estat un personatge gris en la història del PSC.