diumenge, 5 de gener del 2014

Llanos de Luna va fent amics

La nostra delegada del govern espanyol, la senyora Llanos de Luna, cada dia té més feina. Jo em pensava que els delegats del govern eren unes persones amb càrrec honorífic i que simplement cobraven per fer veure als governs autònoms, que l'autonomia era relativa. 
Quan el delegat del govern era l'exalcalde Joan Rangel, no li vaig observar cap actuació contrària als nostres interessos. Suposo que això té a veure amb la persona, els seus caps i les circumstàncies. En aquests moments en que Rajoy i tot el seu govern ha perdut els papers, és força lògic que la seva delegada a Catalunya segueixi els mateixos passos. Això, al marge de la seva capacitat per ocupar un càrrec públic, encara que si el senyor Jorge Fernández pot ser ministre, qualsevol altre pot ocupar el càrrec de delegada del govern.
Avui he llegit el llistat de plets que té començats i la seva dèria per inhabilitat els alcaldes catalans. És la millor manera per fer-se simpàtica, ella i el seu partit, i la millor manera per fer créixer el nombre de persones que n'estem fins als... de continuar tenint-los per sobre governant. La senyora Llanos de Luna podrà continuar amb un càrrec públic, encara que siguem independents, però molt em temo que o canvia de partit polític o ho tindrà molt difícil, perquè qui no estima la seva terra, poc pot esperar dels seus beneficis.
Perdoneu que una vegada més dediqui un post a aquest personatge, tan penós com el ministre d'interior de les cases, tal com anomenava Antoni Bassas al senyor Jorge Fernández. La vida, però, no sempre ens dóna a escollir, i ara, en aquests moments, aquests personatges són els que creen opinió, una opinió llastimosa, però real. Segur que arribaran millors temps, en què ningú no se'n recordarà d'aquests polítics que ens han fet perdre tant el temps i els diners.