dimarts, 21 de gener del 2014

Novament el PP trepitja els drets del poble a qui diuen servir

Senyora Alicia Sánchez-Camacho m'agradaria que m'expliqués en què consisteix el tarannà del seu partit. El considera un partit demòcrata? Està d'acord amb l'atac sistemàtic del seu partit al català, valencià, el menorquí, o el nom que vostè prefereixi anomenar-lo?  Ho considera normal?
Sense entrar a parlar del que estan fent a les illes Balears, o el ridícul d'Aragó a la Franja, el PP ha aconseguit que a València no hi hagi mitjans de comunicació on es parli català o valencià. L'única possibilitat que quedava era Catalunya Ràdio, però avui han clausurat l'estudi que en feia la reemissió.
Vostès no defensen Catalunya ni València, en aquest cas, vostès imposen la seva filosofia que té més semblança en un règim dictatorial que no pas democràtic. Negar l'ús de la llengua pròpia és una aberració. S'estranya que els catalans, una bona majoria, vulguin separar-se d'Espanya, on el PP té un gran poder, per independitzar-se i constituir un nou estat on vostès són residuals?
Em fan pena, ràbia i m'indignen. Vostès només defensen els seus interessos per mantenir-se en el poder i fer i desfer, més aviat desfer, al seu caprici, sense tenir en compte a ningú. Espero que algun dia Europa conegui la realitat de la seva manera de ser i pensar, i veurà que no hi trobaran gaires diferències respecte al règim polític que crèiem haver oblidat.