diumenge, 12 de gener del 2014

Pere Navarro se'n fot del president per dissimular la seva incompetència

Molt em temo que la història parlarà de Pere Navarro com un dels artífexs de la destrucció del PSC a Catalunya. Aquest xicot que passava desapercebut a l'alcaldia de la seva ciutat, va voler arribar a dalt i va tenir el suport necessari perquè li permetessin estimbar-se. De moment ja ha tornat Iceta, no fos cas que la malaltia fos irrecuperable.
Diuen que la millor defensa és un bon atac, i aquesta és una pràctica no només esportiva sinó que s'utilitza molt en la política. Pere Navarro que ha fracassat des del primer dia, que no sap on és ni a qui fer content, perdent vots i militants, només té una obsessió: atacar el president Mas i amb ell a tots els centenars de milers de catalans que reclamen el dret a decidir, la consulta.
Pere Navarro es va fer el valent a Madrid votant diferent del PSOE, per primera vegada a la història, i deixant en situació compromesa a la diputada Chacón. Al Parlament català també va voler demostrar al PSOE que el PSC era autònom i que votava allò en què creia, encara que els seus amics del PSOE no hi estiguessin d'acord. Al final tot això no ha servit de res. Per què?
Perquè ha renunciat al dret a decidir, que tant havia defensat, simplement perquè el PSOE no ho vol, i ho argumenta que a canvi té l'acord de Granada que és la solució per a Catalunya. Vosaltres què creieu, que Navarro és beneit o ens pren per ximples a tots nosaltres?
El famós acord de Granada és una entabanada que no es creuen ni ells. El federalisme que jo sempre havia vist com una bona solució, només ens ho creiem a Catalunya i ningú més, la qual cosa fa que els que ja no ens mamem el dit, haguem deixat de lluitar per aconseguir-ho. Amb Espanya no és possible dialogar, que mai es posarà en el mateix nivell i sempre farà valdre tot el seu poder polític i jurídic.
Qui és qui fa més el ridícul?
Puc pensar que el nostre president no ha fet bé les coses, i que la famosa carta es podia haver enviat d'una millor manera, però penso que s'havia d'enviar. Malgrat tot, no tinc cap dubte en pensar i dir que si algun polític català està fent més el ridícul és el senyor Pere Navarro, que està portant el partit socialista a la ruïna, i un país sense un partit socialista fort, és al meu entendre, un país amb poc futur. El problema, però, no serà de la dreta catalana, sinó de l'esquerra que no ha estat a l'alçada de les circumstàncies i ha malbaratat tot l'esforç i història dels socialistes d'aquest país.