dilluns, 17 de juny del 2013

Una infraestructura fonamental per al futur d'Espanya

M'imagino que a partir de l'any 2014 la data del 17 de juny serà festiva per commemorar el dia en què es va inaugurar la infraestructura fonamental per al futur d'Espanya, així ho ha considerat el president Fabra. El corredor del mediterrani és una ridiculesa al costat de la línia Segovia-Alacant. La ciutat de la "Comunitat valenciana" ha tret la rifa i ja podrà anar a Madrid com aquell que s'escapa un moment a casa per dinar.

Si no fos perquè tot això és a compte dels nostres diners, n'hi hauria per fer una pel·lícula de l'època de Pepe Isbert, anunciada pel Nodo. Se n'adonen els europeus en què destina el govern espanyol els diners que encara ens envien?

Algú pot pensar que tot plegat és pura enveja, perquè aquestes inversions no es fan a Catalunya. Cadascú que pensi el que vulgui, però podem esperar un o dos anys i analitzar quins són els resultats d'aquestes grans inversions, i el profit que se n'ha tret. Mentrestant el president espanyol, el valencià i el príncep, continuen fent el ridícul, jugant amb els diners dels altres. Si això no és delicte, on són els delinqüents? Els carteristes del metro?