diumenge, 9 de juny del 2013

Ja hem trobat la parella de la delegada del govern espanyol

És ben bé allò de que Déu els crea i ells s'ajunten. Avui la premsa parlava d'un tal Armando Robles, que mai n'havia sentit a parlar, director del diari digital Alerta Digital, que tampoc he visitat mai, i que segons diuen és tan extremadament dretà que ratlla el delicte, encara que a Espanya els atacs dels ultra conservadors mai es penalitza. 

Aquest senyor, segons diu la notícia, fa un temps va cremar una bandera estelada i ara ha sortit amb una bandera espanyola franquista, és a dir, amb l'àguila, i li ha fet un petó. A mi, el que pugui fer un senyor amb una bandera, sigui l'espanyola o la catalana, no em preocupa. En tot cas el que em preocupa és que segons qui sigui que utilitza una o altra bandera, es mesuri de manera diferent. Posem-nos d'acord i que tothom pugui fer el que vulgui amb les banderes, perquè l'honra d'un poble no es troba en els símbols, sinó en les persones, en el seu respecte i en el respecte als seus drets.

La notícia als diaris venia il·lustrada amb una fotografia on aquest senyor Armando Robles va acompanyat de la senyora Maria de los Llanos de Luna, la formidable delegada del govern espanyol a Catalunya. Oi que ho enteneu? Doncs que no us vingui de nou l'actitud de la delegada.