dilluns, 24 de juny del 2013

Amb la Fira del Solstici d'Estiu, s'inaugura la temporada de festes

La Fira del Solstici d'Estiu ha omplert la Riera, recordant als arenyencs que el període de festes ha començat. Sant Pere, Sant Zenon, Sant Roc... i l'11 de setembre, farcits d'actes culturals entremig, ens portaran la festa al carrer, amb la il·lusió d'oblidar-nos, o si més no aparcar, les trifulgues.
Enguany, amb la commemoració dels cent anys del naixement de Salvador Espriu, encara serà més gran la festa. Els dies 7 i 10 de juliol hi haurà un parell de plats forts, amb la mirada fixa a l'expectativa que ambdues actuacions de relleu provoquen.
Ahir, a més, el regidor d'Urbanisme informava de la possible instal·lació d'un hotel a la plaça Lloveras. Si fem memòria ens adonarem com de manera cíclica es va repetint la notícia de la construcció de places hoteleres a la vila. D'aquesta ja se'n parlava en el mandat passat, i ara ve acompanyada de l'adquisició de les Clarisses.
Sempre és bo tenir places d'hotel a la vila, però el més important
és disposar d'incentius perquè la gent vingui a visitar-nos. Està molt bé que hi puguin dormir, però què hi faran durant el dia? Aquí cal tot l'enginy dels arenyencs, governants i vilatans, per trobar la manera de vendre els encants i riqueses que encara té la nostra vila. Treure profit d'allò de què disposem, i animar a participar-hi els nostres visitants.
Si som capaços d'inventar, ens anirà molt bé comptar amb un hotel, però si només els podem donar la platja, probablement amb els càmpings i les visites d'un dia, ja en tenim prou.