dissabte, 13 de setembre del 2008

La puntaire

La Puntaire, amb lletra de Josep M. Bello i música de Lluís Badosa, ha estat una de les peces interpretades pel grup d'havaneres Peix fregit, de Palafrugell, a la sala polivalent del Calisay, dins els actes commemoratius dels 20 anys de l'Associació Catalana de Puntaires, que ha estat precedit per l'homenatge al monument de la puntaire, a l'entrada d'Arenys de Mar, i la inauguració de l'exposició 20x20, al Museu Marès de la Punta.
La sala polivalent estava plena d'amants de les havaneres. Només calia veure com seguien les diferents peces interpretades, cantant i picant de mans. M'he fixat amb en Joaquim, que coneixia bé la lletra d'El salt de la cardina, una altra sardana força coneguda.
Entretant plovia de valent, i una vegada més la sala polivalent salvava un acte inicialment previst a l'aire lliure. Hi he trobat a faltar els reporters gràfics, no sé si tenien el dia lliure o se l'havien agafat. Sort que la mateixa regidora s'ha encarregat d'immortalitzar l'acte del Calisay, prenent unes quantes fotografies. Hi ha alguna cosa que no acaba de funcionar.
De mica en mica anem arribant a finals d'estiu, i el ritme cultural ha de minvar si no volem caure exhausts després d'una temporada potent i diversa. No us oblideu, però, de visitar l'exposició de puntes que hi ha a la sala d'exposicions del Calisay; val la pena!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia, mira estic buscan qui sap la canço, la puntaire de arenys de mar. la meva sogre la canta peerfectament, no se podreu sapigue algo sobre aquesta canço, val la pena indaga.
firmat eduard gomez, tel 629621392, gracies

eduardo gomez rosell ha dit...

pòt ser la puntaire de Manuel Ribot i Serra,i han algunes frase que lligan, pero escla tindria que sentir la música, si algu la sap, que mu cominuqui, gracies

eduardo gomez rosell ha dit...

ruxpòt ser la puntaire de Manuel Ribot i Serra,i han algunes frase que lligan, pero escla tindria que sentir la música, si algu la sap, que mu cominuqui, gracies