dijous, 31 de juliol del 2008

Vespres digitals d'Arenys de Mar

Demà divendres comença el cicle d'enguany dels "Vespres digitals", a la Biblioplatja d'Arenys de Mar. Durant quatre setmanes d'agost, cada divendres podrem escoltar i parlar amb diferents ponents que destaquen en un àmbit o altre del món de les TIC.
Jordi Marín, director-gerent del Consorci Digital Mataró-Maresme; Saül Gordillo, periodista, director de l'Agència Catalana de Notícies i un referent en el món dels blocs; Enric Sierra, director de La Vanguardia Digital, i estretament vinculat a l'emissora de Ràdio Arenys, on dirigeix el programa dominical dels matins del diumenge, i Toni Esteve, amb un gran trajectòria periodística i president del Grup Lavínia.
Haig d'agrair el treball d'arenys.org, i especialment a la Isabel Artero que ha sigut l'artífex del projecte, que té la gran sort de poder comptar amb números 1 del món de les TIC. No cal dir que l'agraïment el faig extensiu a la directora de la Biblioteca d'Arenys, la Mercè Cussó, qui està al capdavant del projecte de la Biblioplatja, enveja de moltes poblacions marineres.
Us animo a participar dels vespres digitals, que s'inicien demà a 2/4 de 8 del vespre, i que després pugueu fer els vostres comentaris als respectius blocs, o en aquest si us plau. I si ja us trobeu al carrer, aprofiteu per anar al Calisay a gaudir del 17è Festival de Jazz.