divendres, 4 de juliol del 2008

Sant Zenon gloriós!!!

Hi hauria molts temes per parlar, però deixeu-me que us digui en quatre línies que avui iniciem els actes de la Festa Major d'Arenys de Mar. Una vila marinera amb un patró de qui n'estem molt orgullosos: Sant Zenon.
Avui hi ha el tret de sortida amb el pregó que enguany va a càrrec de la gent de la "Penya Apa anem-hi" que enguany celebren els 25 anys.
Són molts els actes que tindran lloc fins al dia 9 de juliol, dimecres, que és el dia del Sant Patró. Us recomano que mireu els actes programats i si no viviu massa lluny, ens feu una visita que de segur serà del vostre agrat. La varietat dels actes, per a petits i grans, melòmens i amics de les arts, i molta festa popular, configuren una oferta que el govern municipal ha preparat per a tots els vilatans i vilatanes i les persones que ens vulgueu visitar.
Us deixo perquè no em vull perdre el concert de la Banda de l'Escola de Música d'Arenys de Mar que inicia els actes del pregó i brindis. Que tingueu un bon cap de setmana, i si veniu per Arenys, Honor i Glòria a Sant Zenon!