dilluns, 7 de juliol del 2008

Els polítics no són tan diferents

No és en política només on cadascú fa la lectura que vol dels resultats electorals. Ahir diumenge, que es votava la moció de censura contra el president del Barça, un cop es varen conèixer els resultats, els diferents interessats varen reaccionar a la seva manera i, si escoltes a un o altre no es posen d'acord.
Em diuen, ja que jo d'aquests temes futbolístics no n'estic gens informat, que va ser el president Núñez qui va canviar els estatuts, després que l'actual president li presentés una moció de censura. En aquell temps n'hi havia prou en superar en nombre de vots al contrincant per guanyar la moció. Ara cal el 66%, amb la qual cosa amb un 35% dels vots salves la papereta. L'altra cosa és què en penses de resultat, i si amb un 35% et pots sentir guanyador.
Si el futbol és passió, es fa difícil endevinar què pot passar a la primera de canvi. Com es rebrà el president quan arribi a la llotja, o l'entrenador a la banqueta. De què dependrà tot? De l'estira i arronsa de la moció? Dels mals resultats de l'any passat? dels fitxatges que facin durant l'estiu?... doncs dependrà de les expectatives creades, i això s'ha de treballar bé, perquè un equip com el Barça té uns seguidors que només els val la victòria. En la pràctica s'han d'acontentar amb el que troben, encara que escridassin el que vulguin.