dilluns, 24 de març del 2008

Final de festa

Esperes els dies de festa per poder fer tot allò que se't fa difícil de conjugar amb la feina diària, i quan arriben tens ganes de mandrejar, i amb prou feines trobes temps per posar-te al dia. De la mateixa manera que s'acostuma a dir que els cansats fan la feina, també podríem afegir que quant més temps tens, menys feina fas.
Fet i fet són quatre dies, excepte per a qui ha gaudit de vacances, i quan te n'adones ja han passat. És cert, però, que aconsegueixes desconnectar una mica, encara que no del tot, i això ja t'ajuda a reposar i plantejar la nova tanda, ara ja fins a les vacances d'estiu, més lleuger.
En la meva tasca com a regidor també ha estat important poder tancar, abans de festes, el llarg període que ha suposat la creació i nomenament de la figura de cap de recursos humans; una figura que resulta imprescindible per a una bona gestió dels recursos personals, i que estranyament no ha existit fins ara al nostre Ajuntament. La injecció de professionalitat que necessitàvem, serà un respir personal, també per al conjunt del govern, i per als mateixos treballors i treballadores municipals.
I els fills cap a la recta final del curs; en un cas com a final de cicle, amb moltes ganes de sentir-se dels grans.
I l'Athlètic ja va vuitè! després d'uns anys de patiment, seria bo que no es mogués d'allà dalt i no ens reservés per al final de la lliga cap més sorpresa. És un orgull poder estar competint amb gent de casa, davant d'equips carregats d'estrelles, encara que alguns s'estrellen.
Nosaltres no tenim operació tornada, perquè no ens belluguem, en tot cas els veiem venir, encara que aquest any s'han llançat més a muntanya.
Us hi heu fixat? també he desconnectat de les notícies del dia. Demà ja serà una altra cosa.