dissabte, 15 de març del 2008

El Premi Rosalia Rovira 2007 a Arenys de Mar

"Ona poètica: Salvador Espriu, 22 anys de la seva mort" de Ràdio Arenys (Arenys de Mar): Per la qualitat, l’enfocament i el criteri pedagògic del programa, que pot ser emès per d’altres ràdios municipals catalanes.
Aquesta era la notícia que ens arribava ahir la nit, des de Granollers, on varen tenir lloc els 27ns Premis de la Comunicació local, en que una vegada més Ràdio Arenys s'emportava un premi.
Ràdio Arenys té una llarga història, amb moments brillants i d'altres més plans, però que representa amb dignitat i orgull el fet que sigui l'emissora degana de les ràdios municipals del país.
A la 23a edició del Premi Rosalia Rovira, el programa dirigit per l'arenyenc Miquel Vila va obtenir el primer premi que fa justícia a una brillant trajectòria del seu autor, sempre vinculat al món de la cultura, i de manera especial a la poesia.
És un orgull pels arenyencs que la nostra emissora de ràdio sigui notícia per esdeveniments positius, i això és un presagi per pensar que estem en el bon camí, i que de la mateixa manera que fa pocs dies ens felicitaven per ser la primera emissora local a fer el pas de convertir-se en Entitat Pública Empresarial, puguem llegir ben aviat bones crítiques de l'evolució de la nostra Ràdio Arenys.
Felicitats a tots els treballadors i col·laboradors de Ràdio Arenys, i especialment a Miquel Vila i les persones a qui cal imputar l'èxit del premi aconseguit la nit de divendres.