dilluns, 7 de gener del 2008

Adéu Montserrat

Avui és un dia trist per l'Ajuntament d'Arenys de Mar, i per a totes les persones que en formem part, en saber que la Montserrat Escardó, companya nostra, ens ha deixat a causa de la greu malaltia que patia des de fa un any.
Tots sabem que arribarà el nostre moment, però tenim l'esperança que serà després de molts anys de vida, després d'haver-nos realitzat en aquest món que és de pas, però quan la fi toca tan aviat, a persones joves, que es troben a mig camí, el dolor és més intens.
No vaig coincidir amb la Montserrat, però em consta la seva tasca al capdavant del Punt d'Informació i Juvenil, havent estat molts els joves a qui ha atès, amb professionalitat i dedicació. Des d'aquest blog personal, vull manifestar la meva solidaritat amb la família i els amics, amb qui comparteixo el dolor per la pèrdua de la Montserrat.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Gràcies a tothom per estimar tant a la meva germana Montse. Ella hoha donat tot pels altres i ara us demano que la guardeu en la vostra memòria. Li farem un homenatge a Arenys el 27 d'Abril, el dia del seu Sant. Si voleu participar escriviu-me a carminaesca@gmail.com.
La Montse sempre estarà amb nosaltres i ens guiarà.