dijous, 20 de setembre del 2007

El núvol negre d'Occident

Avui hem assistit a la presentació del primer llibre de Xavi Vilanova, que alhora és el primer llibre de l'editorial Frama Edicions, que dirigeix Isabel Sarmiento. L'acte, que ha tingut lloc a la sala d'actes de la Biblioteca Popular P. Fidel Fita, l'ha presentat la regidora de Cultura, Isabel Roig.
La Isabel Sarmiento es mostrava feliç i nerviosa al mateix temps, en presentar davant d'una bona audiència el que serà el primer llibre de l'editorial que, fins ara, concentrava el seu treball en la revista mensual l'Ametlla d'Arenys. En Xavi hi escriu cada mes, i la Isabel ha confessat que des del principi va creure en l'oportunitat d'editar-li el llibre. La Isabel considera molt important contribuir a donar veu a nous valors, perquè el primer pas és molt difícil, ja que només els personatges mediàtics i els autors consagrats ho tenen fàcil, i s'ha mostrat molt convençuda de l'èxit que de segur tindrà el núvol negre d'Occident.
En Xavi ha estat acompanyat per dues madrines, la Núria Cot i la Teresa d'Arenys, les quals s'han referit a l'obra i a l'autor, sense escatimar elogis.
La veritat és que de tot el que s'ha dit, i que he escoltat amb molta atenció, m'he quedat amb dos detalls:
En Xavi és un gran lector.
És una obra que combina la sensibilitat i la crítica.

i una reflexió:
Ser capaç d'expressar allò que penses i que resulti interessant, fins i tot a persones com la Núria Cot o la Teresa... és un do que fa enveja. Enveja sana!

Desitjo molta sort a en Xavi, i em comprometo a comentar-vos les meves sensacions quan li hagi llegit el llibre.

1 comentari:

Anònim ha dit...

hola soc en Xavier Vilanova, gràcies pels teus comentaris. Estic obert a critiques, que sempre es bo poder comptar amb elles per millorar!!!