dissabte, 30 de juny del 2007

VIII Convenció a Pineda

Aquest dissabte ha tingut lloc a Pineda de Mar la VIII Convenció de Ciutadan pel canvi. El lema "Nous temps, nous canvis", portava implícita la deliberació sobre el contingut del document de bases, que ha de servir per determinar el futur de la plataforma.
Al document hi figura la proposta de renovació i els seus objectius, les activitats a dur a terme, i tres qüestions que s'han debatut a la tarda: la presència institucional, el marc jurídic, i la nova imatge de CpC.
Les conclusions han estat que CpC no renuncia a ser present a les institucions, sense que sigui, però, una prioritat, però sí que animarà als seus socis a que puguin participar a les llistes de partits amb qui hi hagi afinitat política. La forma jurídica és l'associació. Per altra banda, no s'ha considerat necessari canviar el nom, i en tot cas s'ha deixat per als propers sis mesos, l'aprovació dels nous estatuts i d'una nova imatge, que reforci la idea "pel canvi".
La Convenció ha comptat amb la presència del president Maragall i representants polítics d'ERC i ICV, i també de sindicats.

1 comentari:

Dessmond ha dit...

Benvolgut Xavier,
Vaig veure que a Arenys de Mar s'havia tombat la truita, just a l'inrevés que a Vilassar de Mar.
Ara que he decidit reempendre la vida blogaire veig que has sortit escollit regidor. Encara que t'ho digui tard, et desitjo la millor de les sorts en aquesta nova etapa de la teva vida. L'enhorabona.

D'altra banda, he de dir que molts cops he pensat que els Ciutadans havien xafat ben bé la guitarra als CpC. Realment és fa necessari o un canvi d'imatge o reforçar-la, sobre tot des del punt de vista mediàtic.