dissabte, 16 de juny del 2007

Alcalde Ramon Vinyes

Els socialistes arenyencs i tota la població desencantada amb el govern de l’anterior mandat (CIU+PP), es troba exultant tot celebrant la proclamació de Ramon Vinyes com a nou alcalde d’Arenys de Mar.

Les paraules del nou alcalde han estat molt ben rebudes, després de la intervenció de l’alcalde sortint, que ha pronunciat un discurs enverinat, ple d’odi i també d’inexactituds. Una manera de crear polèmica i intentar ennegrir un dia que havia de ser de joia per a molts arenyencs i arenyenques.
Com a nou regidor de la Corporació, he escoltat amatent totes les intervencions, a les quals he correspost amb aplaudiments. Com a ciutadà arenyenc, em costava d’entendre que una persona que ha estat al servei del poble, pogués dir el que estava dient. No s’hi val a retreure una i mil vegades que la llista més votada és la que ha de governar, quan se sap que això no és cap regla i que avui mateix, a Sant Celoni, el partit socialista, que havia estat la llista més votada, quedava fora del govern, gràcies als pactes de CIU.
He escoltat el discurs de Rosa Zaragoza, i només li puc reprotxar els qualificatius vers l’alcalde, de persona tolerant i dialogant. Precisament la manca de diàleg i la nul·la tolerància han estat els factors que més hauran incidit en la derrota de CIU, en la pèrdua de confiança dels arenyencs.
El discurs de l’exalcalde Rubirola ha estat en la línia del seu tarannà al capdavant del govern municipal. L’ha perdut la supèrbia i l’ha enfonsat la seva incapacitat d’acceptar les regles del joc democràtic.
Diuen que dos no es barallen si un no vol, i això és el que ha passat al Ple Municipal d’aquest matí. Les paraules plenes de rancúnia de Rubirola, han estat contestades amb la mà estesa i el desig de col·laboració de l’alcalde Vinyes, perquè Vinyes serà l’alcalde de tot el poble, sense cap tipus d’exclusió.
Aprofito l’avinentesa per felicitar els regidors i regidores dels tres partits del govern; també a la resta de la Corporació, i a tots i totes les arenyenques i arenyencs, a qui convido a participar en el govern d’Arenys, dels propers quatre anys.