dilluns, 11 de juny del 2007

En funcions

Podria fer un acudit fàcil i dir que finalment hem aconseguit un govern que funcioni, ja que tothom parla de l’alcalde i els regidors i regidores, en funcions. Tothom és lliure de pensar el que vulgui, però si em permeteu, us diré que aquests dies d’incertesa sobre quin govern sortirà a Arenys de Mar, després de les notícies periodístiques en un sentit o altre, m’he trobat molta gent que només espera que es faci alguna cosa; que ja estan cansats de veure que no es mou res.
Fins i tot les persones que no et tenen tanta confiança, et diuen que sigui qui sigui, que es posi a treballar, que prou falta hi fa. És cert; hi ha molta feina a fer i també moltes ganes per fer-la. Es tracta, doncs, d’esperar el tret de sortida i posar-s’hi.
Diuen que cal il·lusió, sobretot després del pas pel desert. Us asseguro que n’he vist, i si és el que em penso, no en faltarà, però no ho podrem mirar des de l’altra banda de la barrera, caldrà arremangar-se i aportar el gra de sorra necessari perquè els projectes siguin una realitat.
Són quatre anys de compromís, des d’una posició o una altra; governant o construint una bona oposició. Són quatre anys de compromís per Arenys. Ho veig!