dimecres, 26 de desembre del 2012

Si els sindicats fan nosa... prohibits!

Si al senyor Ignacio González, president de la Comunitat de Madrid, li molesten les vagues, que les prohibeixin. És així com actua el PP, oi? Es tracta d'anar eliminant drets a la ciutadania que de fet en té massa i per això anem com anem.
Per al PP aquests anys de transició han estat anys de disbauxa i ja és hora de posar-hi serietat, i per això tenim el ministre Gallardón que tot ho soluciona de la mateixa manera. Ningú fins ara havia aconseguit posar en un mateix bàndol jutges, advocats i fiscalia. El ministre Gallardón és un crac i se li haurà de reconèixer. Faltarà veure si el Tribunal Constitucional veu bé l'impediment al dret a la justícia per a les classes més pobres. Del Tribunal se'n pot esperar qualsevol cosa, sobretot amb un poder legislatiu que només té pressa per retallar drets, no només econòmics.
Doncs ara li toca als sindicats. Tots veiem que s'han de posar al dia i deixar de viure al segle XX, però la gent del PP simplement els trauria del mapa. Com pot ser que hi hagi una institució que se li resisteixi? Ja en tenen prou amb les excentricitats catalanes, com per haver d'aguantar uns obrers que només pensen en ells i no en el bé de tots. Perquè el PP ho té clar: les retallades són perquè tot el país vagi bé, i no només la classe treballadora. La incongruència està en les mesures que prenen, que només van dirigides a classe baixa i mitjana, però en cap moment es toquen els que remenen els diners. La història es repeteix.
Demà coneixerem els integrants del nou govern català, a qui des d'ara els desitjo sort i encert. La tasca que tenen per davant, si de veritat la volen fer bé, no és fàcil, i caldrà l'ajuda de tots, també de Pere Navarro que, cada dia surt al diari, no fos cas que la gent s'oblidés d'ell. Quan no es tenen les idees clares, la millor tàctica és fer el borinot perquè sembli que s'està fent alguna cosa. Confio que no passin gaires mesos abans del seu relleu al capdavant del PSC. Seria una llàstima que l'enfonsés encara més.