dilluns, 3 de desembre del 2012

El govern espanyol declara la guerra a Catalunya

Tot fa pensar que finalment el govern espanyol ha decidit declarar la guerra a Catalunya i no ens deixa cap més opció que agafar les nostres armes i enfrontar-nos a l'enemic, aquell que pretén aniquilar-nos. El ministre d'Interconomia ha avançat que el seu govern farà que el català s'arrossegui per terra a Espanya. No sé si volen que ens independitzem d'una vegada, o bé que definitivament ens posen el peu al coll, i ens esclafen.
No vols caldo? Tres tasses!
Avui estava emprenyat veien les imatges de qui va ser president de la CEOE, el senyor Gerardo Díaz Ferrán, condemnat per blanqueig de diner. Aquell senyor que ens donava consells i ens deia que havíem de treballar més i cobrar menys.
El nostre país no surt d'un nyap que ja n'entra en un altre. És que tothom és corrupte? És que no hi ha ningú decent? I per acabar-ho d'adobar, surt el ministre impresentable i ens diu que ja podem oblidar-nos del català. No es carrega la immersió lingüística en català, sinó que senzillament diu que el català no serveix per a res. Que si volem fer classes de català, allà nosaltres perquè serà una pèrdua de temps.
Segons sembla, el català tindrà el mateix valor, a Catalunya, que l'àrab, el xinès, l'amazigh... Què podem pensar del govern del PP? Què pretenen? Que els més pacífics ens violentem?
Només podem demanar la insubmissió a tota llei espanyola fins aconseguir la independència. Hem de ser intel·ligents, però valents i decidits. Espanya no es mereix que ens agenollem davant les seves mesures injustes, dictatorials i fatxendes. Ara, més que mai, tenim prou motius per marxar d'aquesta gent que truca de matinada. Senyors del PSC, encara estimen Espanya? Senyor Duran i Lleida, encara vol apropar-se al PP? No hauria de ser Vila d'Abadal qui marxés d'UDC, sinó que haurien de fer fora Duran i Lleida.
Tot té un límit, o una línia vermella, com es diu ara, i aquesta vegada l'han superat. Espero reaccions intel·ligents, però fermes. Si el govern català defalleix, anirem al desastre. Quin serà el posicionament d'ICV? Continuarà sense mullar-se o prendrà partit? Senyor Herrera, potser que fem alguna cosa, no?