dimecres, 12 de desembre del 2012

Per què és tan dolent el govern de Rajoy?

I un dia més ens preguntem: Per què és tan dolent el govern espanyol, amb el president pitjor valorat? Com es pot ser tan fals i enganyar la ciutadania amb tanta barra?
El ministre Gallardón aconseguirà que ens caigui simpàtic el Poder Judicial, tot i el mal que ens ha fet a Catalunya. Se n'adona Zapatero i el PSOE com es fa quan es governa? Igual o pitjor, però aconseguint els objectius, que no són d'altres que defensar els interessos dels seus.
El dret a la justícia universal se'l carrega el senyor Gallardón, mentre nosaltres estem atents a les envestides del ministre Wert. Els pensionistes, a qui la senyora Camacho els espantava durant la campanya electoral catalana, han vist com el PP els ha girat l'esquena. Això fins a les properes eleccions.
Aquest tracte insultant dels actuals governants és deplorable i es mereixerien tot el menyspreu de la ciutadania. Diu Gallardón que els jutges, magistrats i advocats es revolten perquè han perdut la paga extra. Potser sí que el ministre només pensa en els diners. Ell té la vida assegurada. Som més els que ens hem quedat sense paga de Nadal, amb la reducció salarial de l'època Zapatero, i amb una pèrdua del poder adquisitiu que ja no controlem, però malgrat això, no ens queixem de la paga, sinó d'haver d'aguantar uns polítics incompetents, alguns fins i tot corruptes, que ens enganyen i només defensen els interessos dels més ben situats, tambéva per al govern Zapatero.
Amb qui podem confiar? Hem de permetre que només pugui accedir a la Justícia qui té diners? No hi diu res el PSOE i aquells partits que es consideren d'esquerres?
Cal defensar el model de política lingüística a l'escola, però no ens oblidem d'atacar tot intent de donar privilegis als rics, i que per recórrer a la Justícia ens haguem d'hipotecar o resignar-nos a no dir res i carregar-nos amb totes les culpes. Si volem un món just hem de lluitar, si volem un estat just, hem de fer fora els governants ineptes.