diumenge, 16 de desembre del 2012

Pere Navarro castiga els crítics

Sempre s'ha vist que la millor manera de guanyar és decantar aquells que et critiquen. Se'ns dubte és una mesura gens democràtica, però resulta efectiva. A llarg termini, però, veurem què passa. Un partit en què un cap sense carisma ni gaires qualitats escombra les persones vàlides i s'envolta de mediocres, acostuma a passar factura.
A Elena i Ros, perdedors en el darrer congrés no els ha servit l'estratègia d'entrar a l'executiva. Navarro ha tingut molt present que eren perdedors i problemàtics, i ara ho ha deixat ben clar. També joves amb futur, els ha deixat a la segona fila. Ni Collboni ni Rocio Martínez tindran el reconeixement que es mereixen, a no ser que el dia a dia posi cadascú en el lloc que li correspon. En Pere Navarro a la cuneta.
Iceta, sigui perquè sempre ha estat un clar defensor de la línia espanyolista del PSC, o perquè no saben on col·locar-lo, li donen un paper protagonista, no fos cas que la seva influència provoqués cap trastorn a Navarro. Dels crítics, la línia sobiranista, no se'n canta ni gall ni gallina.