diumenge, 20 de febrer del 2011

Necessitem gent preparada i honesta

Els i les alcaldables han de confeccionar unes llistes amb gent preparada i amb ganes de treballar per a la població que els ha d'escollir. Les picabaralles que hi pugui haver per tal de figurar a les llistes i en el millor lloc possible, poden anar en detriment de la confecció de la millor llista per afrontar els reptes de gestionar l'administració local.
Ens calen persones amb experiència de gestió, treballadores incansables i que tinguin la virtut de saber compartir. No necessitem paraules amables si al darrera no hi ha voluntat de servei. Aquells que han demostrat que no hi posen tot el que poden per tirar endavant el projecte de ciutat, haurien de deixar pas als que tenen ganes d'esforçar-s'hi i no hi van per quedar bé.
El pitjor que pot passar quan estàs treballant amb altres persones, és que perdin el temps emmirallant-se i s'oblidin de gestionar bé la seva parcel·la. O també aquells que només van a la seva i s'obliden que la feina s'ha de fer entre tots i no només la nostra parcel·la.
Conegudes les persones que encapçalaran les llistes, ara estarem atents a veure amb qui pensen governar el nostre municipi. Comprovarem si es tracta d'amiguismes o favors partidistes, o si realment es nodreixen de persones de vàlua contrastada i amb esperit de sacrifici.
Malgrat que en un poble es coneix gairebé tothom, sempre hi ha sorpreses, ja sigui per la capacitat d'alguns de dissimular els propis defectes, o per la nostra deixadesa a l'hora de ser més crítics. Després d'uns anys de govern, però, ja no hi pot haver res que ho amagui, i tots som responsables de la nostra decisió. Ja no hi valen excuses. Hem d'escollir els millors, perquè el nostre poble camini endavant.