dissabte, 19 de febrer del 2011

Ramon Vinyes, alcalde d'Arenys

Aquesta tarda ha tingut lloc la presentació de l'alcaldable pel PSC a les properes eleccions municipals, en Ramon Vinyes, alcalde durant aquests quatre anys de crisi i dificultats. A l'acte, que ha tingut lloc al Museu de puntes, hi ha assistit el president de la Diputació de Barcelona, el senyor Antoni Fogué, que ha pres la paraula, la diputada al Parlament de Catalunya, la senyora Consol Prados i l'alcalde de Pineda de Mar i diputat, el senyor Xavier Amor.
Ha estat un acte emotiu, de reconeixement de la feina feta durant aquests quatre anys, però sobretot de presentació de l'alcaldable per als quatre propers anys, que continuaran essent de crisi i problemes financers. Precisament per això, un alcalde que ho ha patit fins ara és la millor opció per continuar al capdavant de l'alcaldia del nostre municipi, pel seu rigor, lluita i constància davant de qualsevol de les dificultats en què ens hem trobat.
Tot i que encara no estan proclamades les candidatures, coneixem quins seran els seus caps de llista, i no hi ha dubte que el millor alcaldable és en Ramon Vinyes. L'experiència d'aquests anys ens ha demostrat que no hi havia alternativa possible dins l'Ajuntament. Ningú com ell ha sabut afrontar tots els problemes i situacions delicades, deixant de banda els colors i la marca per la qual es va presentar a les eleccions, cosa que no tothom pot dir. Ha actuat com a veritable alcalde, assumint tasques de regidors o regidores que per la raó que sigui, han dubtat de què calia fer, rebent el suport i l'ajuda en tot moment. Actuant també com a regidor d'Hisenda, amb l'autoritat necessària, no sempre ben vista, però obligada ateses les circumstàncies actuals.
Ramon Vinyes té experiència de molts anys de regidor, i ara d'alcalde, però també com a treballador de l'administració local, la qual cosa li dóna un valor afegit a tenir en compte al moment de decidir qui ha de ser l'alcalde de la vila. No podem passar quatre anys d'improvisacions quan tenim la possibilitat d'utilitzar l'experiència i coneixement de l'alcalde actual. A en Ramon Vinyes mai li podrem retreure no haver posat prou interès i dedicació en solucionar els problemes diaris, cosa que encara ens han de demostrar altres persones.
Avui al Museu Frederic Marès de la punta hem vist la persona que millor pot representar-nos al capdavant de l'alcaldia d'Arenys de Mar.