dilluns, 7 de febrer del 2011

L'inoportú anticicló

Qui el fa arribar justament ara quan es posava en marxa la nova política de trànsit a l'àrea metropolitana. Si ho cregués possible diria que ICV s'ha tret l'anticicló de la butxaca. El conseller Puig, amb la seva dèria per desfer tot el que faci olor d'Iniciativa, va decidir eliminar la limitació de velocitat als 80 quilòmetres per hora als accessos de la ciutat de Barcelona. Segons el conseller, l'excusa de la pol·lució no tenia cap sentit, i era una absurditat mantenir la limitació.
Els que no tenim prou coneixement medioambiental i confiem en els polítics, i a més ens tocava el nas haver d'entrar a Barcelona com si es tractés d'anar a la Renglereta, començàvem a pensar que els amics de Saura ens havien pres el pèl.
Ara resulta que després d'haver pres la decisió de canviar els senyals, arriba l'anticicló i ho aturen tot. El millor de tot és que la raó d'aturar-ho és la contaminació atmosfèrica. En què quedem?
Governar no és fàcil, i s'han de prendre decisions. Les que ha pres darrerament el conseller, fa dubtar si pot formar part del govern dels millors, o bé és l'excepció que confirma la regla.