dijous, 23 de setembre del 2010

Amb la confiança a uns bons professionals

Avui a casa pensem en la modernitat, en la comoditat dels serveis que tenim i que no hi parem atenció, perquè és allò més natural. Avui a casa tenim problemes elèctrics i estem a mitja llum, procurant no excedir en el consum perquè no falli definitivament i ens quedem totalment a les fosques.
Demà al matí ens vindrà l'electricista a solucionar el problema que sembla ser que tenim identificat. Avui ha vingut tot i que l'hem avisat a les 9h del vespre, i això és d'agrair. La modernitat ens ha portat a tenir uns serveis de manteniment que funcionen en un horari de matins i no tots per les tardes. És amb el petit industrial que conserves els avantatges dels nostres avantpassats, de poder trucar-los a casa, mentre sopen i, si ho consideren urgent, que et vinguin a casa sigui l'hora que sigui.
Mentre menjàvem un sopar una mica improvisat, ho comentàvem a taula i recordàvem que tots els nostres industrials són bones persones, de confiança i amb qui pots comptar a qualsevol moment. Només es tracta de no abusar-ne, no fer-los venir per qualsevol simplesa, que confiïn també amb tu, i la relació és una relació amical.
Ja em disculpareu si l'apunt d'avui és més curt del compte, però no puc abusar de la bateria de l'ordinador, perquè no em deixaria penjar el post. Demà serà un altre dia. Dintre de la desgràcia, o l'entrebanc, gràcies a Déu que tenim aquest professionals que estan per ajudar-te.