dimarts, 16 de febrer del 2010

Pitjor no pot ser

Aquests dies tothom s'abraona damunt el president del govern espanyol, posant en dubte la seva capacitat per fer sortir el país de la crisi. Una frase que s'ha dit sempre, encara que en aquests moments, amb una crisi accentuada, és lògic que se'n parli més. Però n'hi ha una altra que encara ha estat més sentida, sobretot quan el Partit Popular ha estat a l'oposició. La famosa frase del... "Vayase..."
Falten dos anys perquè s'acabi la legislatura i ja estem farts de sentir Rajoy o Esperanza Aguirre demanant a Zapatero que convoqui eleccions. De fet el PP ja ho hauria demanat l'endemà de les eleccions, doncs a l'oposició es passa malament.
Però encara és més patètic, i això ens ho demostra Esperanza Aguirre de tant en tant, i avui ... amb la seva reacció davant el lliurament dels Premis Goya de l'Acadèmia de Cinema... com si en temps del PP al govern no es subvencionés el cinema.
Ja no és demagògia, sinó ridiculesa, ignorància i menyspreu a la intel·ligència. Com volen que la gent es cregui els polítics? amb personatges com aquests, i aquestes actituds, cada vegada seran menys les persones que confiaran en els partits polítics i potser arribarà l'hora dels freakis.