dissabte, 27 de febrer del 2010

Comportament incívic

Aquest migdia venia el segon classificat del grup i tot feia pensar que la bona ratxa del nostre equip podia quedar estroncada. Però els nostres vailets davant les dificultats s'envalenteixen i els millors partits els han fet davant dels bons equips.
Ha estat un partit interessant, però desagradable per culpa dels pares dels nois de l'equip visitant, el Susannenc. Ha estat inútil intentar dialogar amb una mare que cada cop que obria la boca només escopia porqueria. No tenia cap mena d'escrúpol de deixar anar paraulotes davant del seu fill i dels seus companys i no acceptava que estigués fent res dolent i encara menys reprovable.
L'entrenador tampoc hi ajudava i el seu comportament facilitava que els nois de Santa Susanna també malparlessin i no acceptessin que el partit no el dominaven, tal com estan acostumats. Si bé és cert que ens han expulsat primer un jugador, per provocar un penal, han estat ells qui amb un comportament indigne han vist com un noi era expulsat per fer falta al marge del que s'estava jugant.
És una llàstima que els pares tinguin una actitud com alguna mare de Santa Susanna, perquè no podem esperar comportaments cívics si l'exemple que es dóna als fills és tan incívic i groller.
Per cert, finalment el resultat ha estat favorable a l'Arenys, per 5 a 4.