dissabte, 8 d’agost del 2009

Extraordinari concert a la gruta de Lurdes

El concert d'aquesta nit al parc de Lourdes d'Arenys de Mar ha estat excel·lent, i en això hem coincidit els assistents a l'acte que hem omplert la capella a l'aire lliure. Es tractava del primer concert del cicle que s'ha programat aquest estiu a la gruta de Lourdes, i les expectatives s'han complert i hem pogut gaudir d'una gran interpretació pianística.
Mireia Fornells i Joan Miquel Hernández, en un concert de piano a quatre mans, ens han interpretat obres de Barber, Piazzola, Montsalvatge i Gershwin, entre altres, amb una gran tècnica, però amb sentiment, que transmetien als oients.
Encara que tot el concert ha estat interessant i sobretot molt ben interpretat, jo em quedo amb la segona part, amb els tres divertiments de Xavier Montsalvatge i la Rhapsody in Blue, de George Gershwin, amb arranjament per a piano a quatre mans, d'Herny Levine.
He escoltat la Rhapsody in Blue, per a piano i també la versió orquestral, però desconeixia aquest arranjament per a piano a quatre mans, i haig de dir que m'ha agradat molt.
Una vegada més, la parella d'intèrprets ens han fet gaudir de la música i així els ho hem manifestat amb uns llargs aplaudiments que han forçat la interpretació de dues peces més, ambdues del compositor Johannes Brahms.
Des d'aquí felicito a la parella de pianistes i desitjo poder continuar tenint la sort d'assistir als seus concerts.