divendres, 14 d’agost del 2009

Al costat de la Maribel i família

Avui hem rebut la notícia de la mort del senyor Illescas, pare de la Maribel, regidora d'Igualtat, Civisme i Gent gran de l'Ajuntament d'Arenys de Mar. La mort sempre és dolorosa per a l'entorn més immediat, encara que sigui una mort anunciada i que existeixi el convenciment que no hi ha cap altra sortida.
Feia tres anys que el pare de la Maribel lluitava contra el càncer que finalment li ha produït la mort, i ho feia amb l'esperança de poder vèncer, una esperança que l'ha permès viure tot aquest temps amb optimisme i ganes de viure.
Avui, doncs, és un dia de dolor per a la Maribel i la seva família, i també per aquelles persones que els estimem i treballem junts. Tot el que podem dir no els allibera de la pena, però el nostre suport és la millor manera de demostrar-los que no estan sols i que poden comptar amb nosaltres per reprendre el camí, que continua.
Hem anat al tanatori a manifestar el nostre condol, a la vídua i a la Maribel i tots els seus familiars i amics, i hem aprofitat, amb el pare, per fer un altre tomb per la vila. Hem repetit visita a l'horta de Can Quintana, però aquesta vegada hem travessat tot el parc i hem arribat fins a l'Institut. D'allà hem baixat fins a la plaça de la sardana i el parc de Lourdes, i directes a la Riera, hem acabat la passejada pujant pel Rial de Sa Clavella. Una tarda més, doncs, passejant per camins i carrers de la nostra vila.