dimarts, 4 d’agost del 2009

Rebuig a l’engany i robatori

Avui a Arenys de Mar es parlava de la fugida d'un empresari local amb els diners d'un miler de vilatans. Es tracta d'un administrador de finques que es podria haver endut uns 180.000 euros, diners de les comunitats de veïns que administrava.
No cal dir que l'abast de l'estafa és important en una població de menys de quinze mil habitants, i la reacció de tothom és la solidaritat amb els afectats i la indignació per l'acció de l'administrador. Persones afectades per l'estafa ja s'han començat a moure per fer un front comú i les denúncies corresponents. Tothom especula on pot haver anat i desconfia de la carta que ha enviat a les comunitats estafades on manifesta que els retornarà els diners robats.
En un moment de crisi com l'actual és una mala notícia i al marge dels diners, que pot fer anar malament a moltes famílies, hi ha la sensació que queda d'haver estat enganyat i un augment de la desconfiança, la qual cosa és perjudicial per a la convivència de qualsevol societat.
Des d'aquest blog vull manifestar la meva solidaritat amb les persones estafades i el desig que es detingui l'estafador i se li faci pagar pel mal ocasionat.