dijous, 30 de novembre del 2006

Patrimoni i Festes, al Nocturn

Aquest vespre al programa Nocturn de Ràdio Arenys parlarem de Patrimoni cultural i Festes Tradicionals, amb tres arenyencs que viuen la cultura des de diferents perspectives. La Neus Ribas és la directora del Museu d’Arenys de Mar, de mineralogia i de puntes. Amb ella parlarem del concepte actual de Museu; de les col·leccions de què disposa el Museu; de les activitats que programen; de l’afluència de gent; de les necessitats prioritàries...
En Joaquim Ponsarnau és regidor d’ERC a l’oposició, exalcalde d’Arenys i també exregidor de Cultura, i futur alcaldable per a les eleccions del mes de maig. En Quim ens podrà parlar de la seva experiència al capdavant de l’Ajuntament, en temes culturals, i de les mancances actuals i propostes per al futur d’Arenys.
El tercer personatge de la tertúlia és en Ramon Verdaguer, advocat de professió, però home polifacètic, molt lligat al món cultural d’Arenys, rondallista i coneixedor d’històries i tradicions, i enamorat del Montseny.
Intentarem ser optimistes en un ambient cultural una mica gris, per la manca d’iniciativa dels darrers anys, i per un augment en el distanciament entre govern municipal i societat civil. Procurarem fer ressaltar els aspectes positius per sobre dels negatius, i en tot cas treure’n conclusions que ens permetin augurar un futur cultural més pròsper a la nostra gaia vila.
Tot això serà aquest vespre, de 10 a 11h, al 91,2 FM, o bé per Internet.

1 comentari:

Dessmond ha dit...

Interessant.
Ara que fan una programació tan bona a la televisió, miraré d'escoltar-vos per internet.