diumenge, 26 de novembre del 2006

Les vergonyes del PP

Ahir dissabte vàrem poder observar com, una vegada més, el PP instrumentalitzable el col·lectiu Associació de les Víctimes del Terrorisme. És una vilesa i ratlla el límit de la democràcia, perquè només pretén desgastar el govern, per aconseguir el poder que tan anhela.
Accions com aquestes són les que decanten la gent de la política, perquè només hi sabem veure interessos de partit i ànsia de poder i cap voluntat de servei al país. És una llàstima que el poble es vegi manipulat pel poder d’uns quants, polítics i mitjans de comunicació, i que institucions com la Conferència Episcopal, s’aprofitin de les circumstàncies per atacar el govern legítim d’Espanya. Em fa ràbia tanta hipocresia! No hi ha dret que uns polítics es venguin als interessos d’uns quants, enlloc de lluitar pels drets de la majoria.
Estic fart que el PP ens ensenyi les vergonyes, un dia si i un altre també, i que hi hagi tanta gent que no se n’adoni. No és qüestió d’ideologia sinó d’atac sistemàtic a la legalitat vigent, aprofitant qualsevol excusa per desprestigiar el govern, encara que sigui posant en perill la convivència de la nació, talment com si busquessin excuses per justificar el perill d’una guerra civil i retornar a les catacumbes de quaranta anys de repressió dictatorial.
Catalunya pot ser diferent, i ho hem d’aconseguir nosaltres. No podem permetre que CIU segueixi, a casa nostra, les petjades del PP a Espanya. L’oposició ha de ser contundent i vigilant perquè el govern en qüestió faci bon ús de l’encàrrec sortit de les urnes, però no s’hi val qualsevol cosa per aterrar-lo, posant en perill la pròpia societat. CIU ha d’acceptar la voluntat dels representants de la majoria, de formar govern, i haurà de vetllar perquè el Govern d’Entesa per al Progrés, compleixi les seves promeses, i faci avançar el nostre país, en justícia social i sobirania.
El PP ens ha ensenyat les dents moltes vegades, però ara ja no tenim cap dubte de les seves intencions. Catalunya només podrà avançar en la recuperació de la seva sobirania i els seus drets, amb un govern espanyol demòcrata i dialogant. Aquest govern no serà mai el del PP, perquè ens ha ensenyat d’anada i tornada, que és incapaç de dialogar, i ni tan sols l’interessa. Només entenen d’insults, provocacions, demagògia i mentides, per arribar aconseguir el poder absolut. No els hi fem el joc!