divendres, 9 d’octubre del 2015

Què entén el PP per diversitat?

Darrerament escoltem sovint la paraula diversitat referida a l'Estat espanyol. Des del rei fins al govern de l'Estat quan parlen d'Espanya es feliciten per la unitat d'Espanya en la diversitat. Què entenen per diversitat? Potser que a Catalunya ballem sardanes?
Si Wert volia espanyolitzar els nens catalans i el govern espanyol porta al Tribunal Constitucional totes les lleis que aprova el Parlament català, què entén el PP per diversitat?
Llanos de Luna, la delegada del govern espanyol a Catalunya, reivindica una Espanya plural i diversa, però unida, com a lema a tenir en compte el proper 12 d'octubre, festa de la Hispanitat. Demana continuar "escrivint pàgines d'aquesta història en comú i compartida". Tot això en un discurs amb l'única presència de representants del PP i C's, que explica molt bé com ens trobem políticament a Catalunya.
Ens queden un parell de mesos perquè s'acabi la pitjor legislatura en democràcia per a Catalunya i en general per a tot l'Estat. Rajoy haurà estat el pitjor president espanyol, per la seva arrogància i incapacitat per dialogar. La seva majoria absoluta ha estat un mur a la intel·ligència i a la llibertat. Un malson per a tots que de ben segur trigarem a recuperar-nos-en.