dijous, 29 d’octubre del 2015

L'independentisme català uneix Espanya

Ningú no podrà dir mai que els catalans no hem contribuït a la unitat d'Espanya. Els independentistes, els dos milions que varen votar opcions independentistes, han aconseguit que Rajoy, Sánchez i Rivera es posin d'acord en la defensa de la unitat d'Espanya. A les properes eleccions generals, Catalunya no serà motiu de discòrdia, tots vendran als seus electors potencials que tot el que passa a Catalunya és culpa d'un president boig que ha embruixat dos milions de catalans.
Iglesias és el cigró negre que ha vingut a dir que la solució de tot plegat és el dret a decidir. Als ulls dels grans pares de la pàtria aquest jove no va bé, i ja s'ha vist la feina que ha fet a Europa. Les eleccions el posaran al seu lloc.
D'alguna manera el favor de l'independentisme és la torna a l'empenta que Rajoy els ha donat. No sabem com acabarà, però ens trobem en una situació que pocs s'havien imaginat. En primer lloc que Mas liderés una CDC independentista, i després que Rajoy s'hi posés tan bé per engrescar-hi joves i vells.